Noorse Koninklijke onderscheiding commandeur voor Dekker

Gebruikersavatar
Henk-Willem
Moderator
Berichten: 2602
Lid geworden op: 20 Jul 2007, 08:33

Noorse Koninklijke onderscheiding commandeur voor Dekker

Berichtdoor Henk-Willem » 09 Mei 2013, 21:13

Noorse Koninklijke onderscheiding commandeur voor Wout Dekker

Het Koninklijk Huis van Noorwegen heeft vandaag bekend gemaakt dat H.M. Koning Harald van Noorwegen Wout Dekker heeft onderscheiden als Commandeur in de Koninklijke Noorse 'Order of Merit' voor zijn bijdrage aan de Noorse aquacultuur..

De onderscheiding geeft het belang van de aquacultuur in Noorwegen en Nutreco's bijdrage aan haar succes aan. Wout Dekker's betrokkenheid bij innovatie en duurzaamheid was belangrijk voor de ontwikkeling van de gezonde en duurzame Noorse aquacultuur van vandaag. De investeringen droegen eraan bij dat aquacultuur de op één na grootste export industrie van Noorwegen werd, na olie en gas.

Knut Nesse, CEO van Nutreco: "Beduidende investeringen in R&D en productiefaciliteiten voor voer waren voorwaarden voor de ontwikkeling van Nutreco's visvoerbedrijf Skretting, waarvan het hoofdkantoor in Noorwegen is gevestigd. Deze investeringen en het geloof in de industrie heeft honderden banen langs de Noorse kust gewaarborgd. Wout Dekker speelde een sleutelrol in dit proces en hij was nauw betrokken bij de strategieën en investeringen die Noorwegen tot een leidende aquacultuur natie hebben gemaakt."

Wout Dekker heeft 30 jaar ervaring in de aquacultuur, gedurende de laatste 12 jaar als CEO van Nutreco. Na zijn terugtreding op 1 augustus 2012, volgde Knut Nesse hem op als CEO.

BRON: http://visserijnieuws.punt.nl/
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
Lid van: SRO, SKF, MEDEC, AFP #41, DGO #3009, OMSA M#8014

Terug naar “Europees continent”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast