Hoogste onderscheiding op schuttersgebied voor Martin Verhaeg

Gebruikersavatar
Henk-Willem
Moderator
Berichten: 2602
Lid geworden op: 20 Jul 2007, 08:33

Hoogste onderscheiding op schuttersgebied voor Martin Verhaeg

Berichtdoor Henk-Willem » 19 Dec 2016, 13:30

Donderdag 15 december jl. kreeg dhr. Martin Verhaeg, woonachtig in Grevenbicht en lid van schutterij St. Willibrordus Obbicht, hoog bezoek van de voorzitter en bestuursafvaardiging van de Schuttersbond Eendracht Born-Echt e.o., alsmede het voltallige bestuur van Schutterij St.Willibrordus Obbicht.

Deze deed hem de aankondiging dat hij van de Grootmeester en het Kapittel, via de Kanselier/Zegelbewaarder, bericht heeft ontvangen dat voornoemde wordt opgenomen in de Edele Eed-Broederschap van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus, verbonden met “L.’Ordre de Saint Sébastien de France et de Navarre de l’an 825”.

Dit is de hoogste onderscheiding op schuttersgebied.

Hij heeft dit te danken aan zijn jarenlange (60) inzet voor de schutterswereld als muzikant, geweerdrager, officier, zestalschutter, bestuurslid/secretaris en sinds enkele jaren als assistent archief- en baliemedewerker in het Limburgs Schutterij Museum te Steyl en wedstrijdmedewerker OLS feesten.

De plechtige investituur zal plaatshebben op zondag 22 januari 2017, om 16.00 uur in de parochiekerk van de H. Sebastianus te Schimmert.

BRON: http://www.beeg.nl/beeg/nieuws/hoogste- ... in-verhaeg
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
Lid van: SRO, SKF, MEDEC, AFP #41, DGO #3009, OMSA M#8014

Terug naar “Overig nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten