Zilveren legpenning uitgereikt aan mevrouw Menke-Koerner

Denk hierbij aan gemeentelijke onderscheidingen e.d.
Gebruikersavatar
Henk-Willem
Moderator
Berichten: 2602
Lid geworden op: 20 Jul 2007, 08:33

Zilveren legpenning uitgereikt aan mevrouw Menke-Koerner

Berichtdoor Henk-Willem » 17 Aug 2017, 10:08

Zaterdagmiddag reikte burgemeester Koelewijn de zilveren legpenning van de gemeente Kampen uit aan mevrouw Menke-Koerner. De onderscheiding werd aan haar uitgereikt tijdens het bezoek aan Soest in het kader van het 25-jarig jubileum stedenband met de partnerstad Soest.

Mevrouw Menke-Koerner kreeg de zilveren legpenning als blijk van waardering voor haar inzet om de vriendschapsband die reeds sinds 1994 tussen Kampen en Soest bestaat actief te bevorderen. Mevrouw Menke-Koerner is, in 1994, een van de initiatiefnemers bij de oprichting van het Hanseatische Gesellschaft Soest. Zij heeft toen het werk van haar man Dr. Karl-Heinz Koerner voortgezet. Tevens is zij vanaf de start bestuurslid en later voorzitter van de vereniging geworden.

Mevrouw Menk-Koerner is een gedreven persoon die initiatieven neemt bij het onderhouden en verstevigen van de contacten met de partnersteden van Soest, waaronder de gemeente Kampen. Een getalenteerde vrouw die haar mannetje staat. Veel organisaties en personen van de organisaties uit Kampen hebben dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van mevrouw Menke-Koerner. Hierdoor heeft zij veel betekend voor organisatie en individuele personen.

IMG_3349-3.jpg


BRON: https://kampen.online/zilveren-legpenni ... e-koerner/
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
Lid van: SRO, SKF, MEDEC, AFP #41, DGO #3009, OMSA M#8014

Terug naar “Overige Nederlandse onderscheidingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast