Barendrechtse Waarderingsspeld voor de heer Schaap

Denk hierbij aan gemeentelijke onderscheidingen e.d.
Gebruikersavatar
Henk-Willem
Moderator
Berichten: 2538
Lid geworden op: 20 Jul 2007, 08:33

Barendrechtse Waarderingsspeld voor de heer Schaap

Berichtdoor Henk-Willem » 14 Jul 2017, 14:01

Op donderdag 18 mei 2017 ontving de heer Schaap op zijn verjaardag een Barendrechtse Waarderingsspeld uit handen van burgemeester Van Belzen. Hij kreeg de gemeentelijke onderscheiding opgespeld voor zijn jarenlange inzet voor de BVV Barendrecht. De uitreiking van de onderscheiding vond plaats bij de heer Schaap thuis.

BVV Barendrecht
De heer Schaap is al 33 jaar lid van de BVV Barendrecht en al meer dan 25 jaar actief als vrijwilliger voor de vereniging. In 1992 werd hij lid van het hoofdbestuur, als coördinator van alle onderhoudswerkzaamheden van de accommodatie op sportpark De Bongerd. Ook voor die tijd verrichtte hij al allerlei hand- en spandiensten voor de vereniging. Een jaar later legde hij deze functie weer neer, omdat de combinatie met zijn betaalde baan lastig was. Toch bleef hij een zeer betrokken, actieve vrijwilliger. Op zaterdag deed hij de bestuursdiensten en sprong bij allerlei andere taken bij. Vanaf de eeuwwisseling kreeg hij weer meer tijd en in 2002 nam hij als wedstrijdsecretaris opnieuw plaats in het bestuur. Een functie die hij 3 jaar met veel toewijding vervulde.

Schaap was verder onder meer voorzitter van de pupillen en oprichter van het jaarlijkse scholentoernooi. Toen hij in 2005 zijn bestuursfunctie naast zich neerlegde, werd hij benoemd tot Lid van Verdienste. Ook hierna bleef hij vrijwillig actief. Zo verzorgt hij al jaren elke vrijdagochtend mede het wedstrijdprogramma en de indeling van de kleedkamers. Helaas moet de heer Schaap zijn vrijwilligerswerk vanwege zijn gezondheid staken.

2017-05-18 - Barendrechtse Waarderingsspeld voor de heer Schaap.jpg


BRON: http://www.hetzuidenbarendrecht.nl/nieu ... eer-schaap
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
Lid van: SRO, SKF, MEDEC, AFP #41, DGO #3009, OMSA M#8014

Terug naar “Overige Nederlandse onderscheidingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten