Gemeentelijke onderscheiding voor Ed Janson

Denk hierbij aan gemeentelijke onderscheidingen e.d.
Gebruikersavatar
Henk-Willem
Moderator
Berichten: 2602
Lid geworden op: 20 Jul 2007, 08:33

Gemeentelijke onderscheiding voor Ed Janson

Berichtdoor Henk-Willem » 10 Jul 2017, 15:52

Tijdens de openbare vergadering van het Dorpsplatform Harmelen heeft Ed Janson woensdagavond afscheid genomen als bestuurslid en voorzitter. Voor zijn jarenlange inzet kreeg hij van wethouder Koster een gemeentelijke onderscheiding uitgereikt.

Dorpsplatform
Het Dorpsplatform Harmelen bestaat uit een groep enthousiaste mensen die zich inzet voor het wel en wee van hun dorp. Het doel van het platform is gezamenlijk te werken aan het standhouden en verbeteren van een goed woon- en leefklimaat.

Ed Janson heeft in 2016 het platform opgericht. Hij kwam zelf van buiten Harmelen maar heeft zich jarenlang ingezet voor de publieke zaak van de plaats Harmelen en de lokale gemeenschap zonder enig persoonlijk belang en volkomen objectief.

Ook heeft Janson voor de totstandkoming gezorgd van een nationaal monument ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de treinramp in 1963. Hij heeft over de ramp een boek geschreven. De opbrengst van de boeken is als bestemmingsreserve volledig beschikbaar gekomen aan het Dorpsplatform.

BRON: https://woerden.tv/gemeentelijke-onders ... ed-janson/
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
Lid van: SRO, SKF, MEDEC, AFP #41, DGO #3009, OMSA M#8014

Terug naar “Overige Nederlandse onderscheidingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast