Gemeentelijke onderscheiding voor Ria Colijn

Denk hierbij aan gemeentelijke onderscheidingen e.d.
Gebruikersavatar
Henk-Willem
Moderator
Berichten: 2602
Lid geworden op: 20 Jul 2007, 08:33

Gemeentelijke onderscheiding voor Ria Colijn

Berichtdoor Henk-Willem » 23 Dec 2013, 19:44

VOORHOUT, 18 december 2013 - Ria Colijn (65), medewerkster van de Peuterspeelzaal in Voorhout, ontving woensdag uit handen van Wethouder Kees van Velzen de ‘Zilveren Barensteel’. De uitreiking vond plaats ter gelegenheid van haar laatste werkdag op de Peuterspeelzaal. Ze dacht alleen afscheid te nemen van ‘haar’ kinderen en de ouders, maar met degeheim gehouden de uitreiking van de gemeentelijke onderscheiding kreeg het afscheid een officieel tintje. (Foto’s: Mariska de Graaff)

Ria Colijn begon bijna 40 jaar geleden als vrijwilligster op de peuterspeelzaal in Voorhout. Hele generaties kennen haar; ouders die nu hun kind op de peuterspeelzaal hebben, heeft zij ook als kind in haar groep gehad. Zij werkt op de groep Dribbel en verzorgt tevens de inschrijvingen voor de peuterspeelzaal.

Ria is een pedagogisch medewerkster met liefde voor haar vak. Rustig, begripvol en aandacht voor ieder kind kenmerken haar. In november is Ria 65 jaar geworden en zij neemt daarom – met pijn in haar hart – afscheid van de groep. Het verzorgen van de inschrijvingen blijft zij wel doen.

Actief
Ook heeft Ria zich jarenlang ingezet voor de jeugd tijdens de zomervakanties. Zij zette zich in bij de Spelewey, waar huttenbouw, dagjes weg, knutselen etc. georganiseerd worden. Verder is Ria actief binnen de Oranje vereniging in Voorhout, onder andere met het helpen bij het jaarlijkse luchtkussenfestival en de avondvierdaagse, schenkt zij koffie bij Activite en is zij sinds kort ook fietsmaatje. Kortom iemand die zich 100 procent inzet voor anderen. Ria Colijn is een begrip in Voorhout voor jong en oud.

De Zilveren Barensteel
De ‘Zilveren Barensteel’ is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor een van de drie dorpen van Teylingen.

BRON: http://www.deteyding.nl/
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
Lid van: SRO, SKF, MEDEC, AFP #41, DGO #3009, OMSA M#8014

Terug naar “Overige Nederlandse onderscheidingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast