Pagina 1 van 1

Mezelf eventjes voorstellen

Geplaatst: 07 Jul 2018, 13:29
door Andy74
Beste Beheerders en leden,

Mijn naam is Andy (JP voor de vrienden) Ik woon in het prachtige Poperinge (Belgiƫ) ben 43 jaar en gelukkig getrouwd (mijn vrouw gelukkig en ik getrouwd :D ) Heb 3 prachtige dochters en 2 fantastische zonen. Ik werk als Dispatcher in de Nacht.

Het verzamel Virus heeft mij te pakken gekregen een 10 tal jaar geleden, vooral Duitse WO 2 medailles en Badges, ik kocht toen veel Replica's daar ik de originele niet kon veroorloven :oops: , dit is met de jaren veranderd natuurlijk en heb ik mijn Replica's "ingeruild" voor Originele. :mrgreen:

Nu enkele jaren later heb ik een redelijke verzameling van Originele Duitse Medailles en Badges. Daar tussen zitten er enkele TOP stukken. ( Duits kruis in goud, Gouden gewondenbadge in doosje, ijzeren kruis 1e klasse in doosje en Erdkampf en dan nog enkele minder zeldzame zoals zilveren 127 en zwarte L/56 gewondenbadges, bronzen en zilveren infanterie badge, KVK 1 met en zonder zwaarden, KVK 2e klasse zonder zwaarden met zakje van uitgifte, ijzeren kruis 2e klasse gemarkeerd met 25 en een niet gemarkeerde. dit ter info) :D

Zijn allemaal mooie stukken.

Ik probeer mijn collectie beperkt te houden en daarom gebeurt het wel eens dat ik een paar stukken van de hand doe. Dus daarom ben ik lid geworden van dit forum om zo wat info en eventuele waarde bepaling te bekijken.

Zijn er vragen, opmerkingen, tips, enz...... voel je vrij om mij te contacteren, ik bijt niet (voorlopig toch niet :twisted: )

mvg

Andy