Pauselijke onderscheiding voor Wim Kemps

Gebruikersavatar
Henk-Willem
Moderator
Berichten: 2602
Lid geworden op: 20 Jul 2007, 08:33

Pauselijke onderscheiding voor Wim Kemps

Berichtdoor Henk-Willem » 01 Mar 2016, 19:20

Wim Kemps kreeg door kapelaan James de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice opgespeld. Hij was zichtbaar verrast door dit bijzondere teken van waardering. Maar voor de geloofsgemeenschap was het een lang gekoesterde wens, die eindelijk in vervulling ging.

Wim Kemps doet zo veel voor deze gemeenschap en sommige zaken al meer dan 25 jaar. Het is teveel om alles hier te benoemen. Daarom volgt een keuze uit de belangrijkste zaken. Wim is lid van twee koren. Hij staat aan het hoofd van een kostersgroep van zes. Dat is een taak die hij met grote toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel vervult. Hij verricht hand en spandiensten aan de schoonmaakgroep en aan de bloemversiergroep. Daarnaast assisteert hij al ruim 15 jaar bij de gebedsvieringen in Verpleeghuis Boswijk. Nu eens als lector en dan weer als pianist. En ook gewoon bij het ophalen en terugbrengen van bewoners.

Applaus
Na het opspelden van deze bijzondere onderscheiding barstte een groot applaus los. De aanwezigen waren allemaal blij en tevreden, want Wim heeft het dubbel en dwars verdiend. Natuurlijk werd ook Ria, zijn vrouw, niet vergeten. Want zij heeft hem steeds de ruimte gegeven om al deze dingen te kunnen doen. Zij mag delen in deze onderscheiding en als dank ontving zij een boeket bloemen.

BRON: http://www.hetklaverblad.nl/artikel.asp ... ikel=34506
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
Lid van: SRO, SKF, MEDEC, AFP #41, DGO #3009, OMSA M#8014

Terug naar “"Bene Merenti" en "Pro Ecclesia et Pontifice"”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten