Ereteken voor Verdienste in zilver voor scheidend CEAG commandant

Gebruikersavatar
Iron Mike
Berichten: 574
Lid geworden op: 18 Feb 2012, 18:35

Ereteken voor Verdienste in zilver voor scheidend CEAG commandant

Berichtdoor Iron Mike » 26 Feb 2017, 21:32

Op het landgoed van het MRC in Doorn was vanmiddag 24/02) de commando overdracht van C- CEAG en aansluitend de FLO receptie van een markante persoonlijkheid binnen ons regiment.

De kolonel Hakkennes heeft vanmiddag het commando over het CEAG (Coördinatiecentrum Expertise Arbeidsomstandigheden en Gezondheid) overgedragen aan zijn opvolger. Dit na 4 jaar het CEAG met veel plezier en inzet geleid te hebben. Bij de overdracht waren beide families aanwezig, medewerkers van het CEAG en vele genodigden van alle krijgsmachtdelen.
Door de slechte weersomstandigheden was de overdracht in de oude sporthal op het complex maar de receptie in het mooie en sfeervolle landhuis.

Na de druk bezochte receptie gingen we naadloos over in de FLO receptie van de kolonel Hakkennes. In de toespraak van onze regimentsoudste werd er uitgebreid stilgestaan bij de imposante carriere van de kolonel Hakkennes. Een aardigheidje was het feit dat het logo van 400 Gnkbat door de familie Hakkennes is ontworpen. Uit handen van de generaal kreeg hij het DGO beeld(je) en daarna geheel onverwachts werd hem namens C-las de onderscheiding "ereteken van verdienste in zilver" opgespeld.

Bron; Facebook (Regimentsadjudant Regiment Geneeskundige Troepen)
Bijlagen
IMG_1264.JPG
"If you've done it, it ain't bragging"

Terug naar “Overige eretekens voor dapperheid en verdienste”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten